Twitter

XII. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİNDE TARIMDA İNSAN ODAKLI TEKNOLOJİLER DE KONUŞULACAK

TÜSİAD, TÜBİTAK ve TTGV tarafından bu yıl XII. düzenlenen 'Teknoloji Ödülleri' 30 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buluyor.

Türkiye'nin en prestijli ödülleri arasında yer alan 'Teknoloji Ödülleri'nde geri sayım başladı. TÜBİTAK, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) ve TÜSİAD işbirliği ile 12'ncisi yürütülen Teknoloji Ödülleri'nde, finale kalan 36 proje açıklandı. Bu projeler arasında Tarımla ilgili bir proje de var.

Törende Ana Konuşmacı Sir Terry Mathews 'Dijital Dünya'da Başarılı Olmanın Yolu" konulu konuşmasını yapacak. Ardından Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ'ın moderatörlüğünü yapacağı  'İnsan Odaklı Teknolojiler' panelinde Tabider Başkanı Tülin Akın konuşmacı olarak yerini alacak. Panelde, Enocta Gruop CEO'su Ahmet Murat Hançer, Siemens Satış Direktörü Hakan Mavruk, İnfoDİF Kurucusu Kerem Çalışkan, Young Guru Academy Proje Danışmanı Duygu Kayaman 'İnsan Odaklı Teknoloji' konuşmalarını yapacaklardır.

Teknoloji Ödülleri ürün, yeni teknik veya teknolojinin geliştirilmesini hedef alan üretim süreci geliştirme çabalarını desteklemek, yenilikçi ürün ve teknoloji geliştirmenin rekabetçi pazarlarda başarının kaçınılmaz gereği olduğu konusunda sanayicimizi bilinçlendirmek ve kamuoyunun bu konudaki duyarlılığını artırmak amacıyla her TÜBİTAK, TÜSİAD ve TTGV tarafından düzenlenmektedir.

Tuğba Gülsever

Tarım.com.tr
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.